Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1000g339kcal30.6g49g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g490g343kcal58.8g19.6g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g6085kcal286.8g1071.4g58.2g18.2g
Valittu annoskoko2260g3042kcal143.4g535.7g29.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna1130g1521kcal71.7g267.9g14.6g4.6g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886