Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 141g48kcal4.3g6.9g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g69g49kcal8.3g2.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g860kcal40.4g151.4g8g2.6g
Valittu annoskoko320g430kcal20.2g75.7g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna160g215kcal10.1g37.9g2g0.7g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886