Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g7.7g5.4kcal0.9g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g96kcal4.4g17g0.8g0.2g
Valittu annoskoko36g48kcal2.2g8.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal1.1g4.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal6.2g23.9g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886