Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 157g53kcal4.8g7.7g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.6g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g77g54kcal9.2g3.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g956kcal45g168.4g9.2g2.8g
Valittu annoskoko355g478kcal22.5g84.2g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna178g239kcal11.3g42.1g2.3g0.7g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886