Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 189g64kcal5.8g9.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.7g23kcal0g5.6g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g92g65kcal11.1g3.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1147kcal54.2g201.8g11.2g3.4g
Valittu annoskoko426g574kcal27.1g100.9g5.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna213g287kcal13.6g50.5g2.8g0.9g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886