Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2000g677kcal61.2g98g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g980g686kcal117.6g39.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g12170kcal573.6g2142.8g116.4g36.4g
Valittu annoskoko4520g6085kcal286.8g1071.4g58.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna2260g3043kcal143.4g535.7g29.1g9.1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886