Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 220g74kcal6.7g10.8g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g40g0.7g2g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g26kcal0g6.5g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g108g75kcal12.9g4.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1338kcal62.8g235.4g12.8g4g
Valittu annoskoko497g669kcal31.4g117.7g6.4g2g
Annoskoko puolitettuna249g335kcal15.7g58.9g3.2g1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886