Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.7g12.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g123g86kcal14.7g4.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1521kcal71.8g268g14.6g4.6g
Valittu annoskoko565g761kcal35.9g134g7.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna283g380kcal18g67g3.7g1.2g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886