Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 283g96kcal8.7g13.9g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 74g252kcal7.5g51.5g0.9g2.6g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g293kcal0g72g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g139g97kcal16.6g5.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1720kcal81.2g303g16.6g5.2g
Valittu annoskoko639g860kcal40.6g151.5g8.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna320g430kcal20.3g75.8g4.2g1.3g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886