Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g15g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g191kcal9g33.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko71g96kcal4.5g16.7g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g48kcal2.3g8.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.5g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886