Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 314g106kcal9.6g15.4g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.2g1g2.9g
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 80g325kcal0g80g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g38kcal0g9.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g154g108kcal18.5g6.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1912kcal90g336.6g18.4g5.8g
Valittu annoskoko710g956kcal45g168.3g9.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna355g478kcal22.5g84.2g4.6g1.5g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886