Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 377g128kcal11.5g18.5g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.6g1.2g3.4g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g96g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.2g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g185g129kcal22.2g7.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g2294kcal108.2g403.8g22g6.8g
Valittu annoskoko852g1147kcal54.1g201.9g11g3.4g
Annoskoko puolitettuna426g574kcal27.1g101g5.5g1.7g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886