Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 440g149kcal13.5g21.6g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.7g80g1.4g4g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 112g455kcal0g112g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g216g151kcal25.9g8.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g2676kcal126.4g471.2g25.6g8g
Valittu annoskoko994g1338kcal63.2g235.6g12.8g4g
Annoskoko puolitettuna497g669kcal31.6g117.8g6.4g2g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886