Lihapullataikina:
1 pkt (400g) jauhelihaa
1 prk smetanaa (tai kermaviiliä vajaa purkki)
2tl pellavansiemenrouhetta (voi jättää poiskin)
mausteita (suola, pippuri, jauhelihamauste jne.)
-Pyörittele pulliksi.
-Paista pannulla, jolla on öljyä (ja jos haluat valkosipulin makua, paistele ennen lihapullien lisäystä 1-2 viipaloitua valkosipulin kynttä öljyssä).
Lisää tomaatit kuutioituna/pienittynä ja tomaattipyre.
Hauduttele kannen alla, kunnes tomaateista on tullut paksuhkoa kastiketta ja lihapullat ovat kypsyneet.
Noin 20 min? En ottanut tarkkaa aikaa
.
-Lisää vielä mausteita, jos tarvis.
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaaSparkly