Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 158g225kcal19.7g0.5g16.2g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio287g115kcal10.9g18.4g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen72g24kcal2.4g3.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)179g987kcal1.8g1.8g107.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.6g11kcal0.4g2.2g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 373g1280kcal38g261.2g4.5g13.1g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g5309kcal147.2g580.6g257.8g28.2g
Valittu annoskoko1080g2655kcal73.6g290.3g128.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna540g1327kcal36.8g145.2g64.5g7.1g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318