Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio32g13kcal1.2g2.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.1g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)20g111kcal0.2g0.2g12.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g597kcal16.4g65.4g28.8g3.2g
Valittu annoskoko122g299kcal8.2g32.7g14.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g149kcal4.1g16.4g7.2g0.8g
Arvot/100g100g246kcal6.7g26.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318