Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 189g270kcal23.7g0.6g19.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio345g138kcal13.1g22g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen86g28kcal2.8g4.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)215g1184kcal2.2g2.2g129.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.3g13kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 448g1536kcal45.6g313.5g5.4g15.7g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g6371kcal176.6g696.8g309.2g33.8g
Valittu annoskoko1296g3185kcal88.3g348.4g154.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna648g1593kcal44.2g174.2g77.3g8.5g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318