Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio36g14kcal1.4g2.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)22g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g664kcal18.4g72.6g32.2g3.4g
Valittu annoskoko135g332kcal9.2g36.3g16.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna68g166kcal4.6g18.2g8.1g0.9g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318