Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.7g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio402g161kcal15.3g25.7g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen101g33kcal3.3g4.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)251g1381kcal2.5g2.5g150.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1793kcal53.2g365.7g6.3g18.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g7433kcal206g812.6g361g39.6g
Valittu annoskoko1512g3716kcal103g406.3g180.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna756g1858kcal51.5g203.2g90.3g9.9g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318