Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio50g20kcal1.9g3.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)31g173kcal0.3g0.3g18.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.7g45.7g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g929kcal26g101.6g45g5g
Valittu annoskoko189g465kcal13g50.8g22.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna95g232kcal6.5g25.4g11.3g1.3g
Arvot/100g100g246kcal6.9g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318