Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 284g405kcal35.5g0.9g29.1g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio517g207kcal19.6g33.1g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen129g43kcal4.3g6.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)323g1776kcal3.2g3.2g193.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.5g20kcal0.7g3.9g0.5g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 672g2305kcal68.4g470.2g8.1g23.5g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g9557kcal264.8g1045g464g50.8g
Valittu annoskoko1944g4778kcal132.4g522.5g232g25.4g
Annoskoko puolitettuna972g2389kcal66.2g261.3g116g12.7g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318