Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio57g23kcal2.2g3.7g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.7kcal0.5g0.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)36g197kcal0.4g0.4g21.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 75g256kcal7.6g52.2g0.9g2.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1062kcal29.6g116g51.6g5.6g
Valittu annoskoko216g531kcal14.8g58g25.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g265kcal7.4g29g12.9g1.4g
Arvot/100g100g246kcal6.9g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318