Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 316g450kcal39.5g0.9g32.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio574g230kcal21.8g36.7g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen144g47kcal4.7g7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)359g1973kcal3.6g3.6g215.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.2g22kcal0.8g4.3g0.5g2g
Vehnäjauho puolikarkea 746g2561kcal76g522.4g9g26.1g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g10618kcal294.2g1160.6g515.6g56.4g
Valittu annoskoko2160g5309kcal147.1g580.3g257.8g28.2g
Annoskoko puolitettuna1080g2655kcal73.6g290.2g128.9g14.1g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318