Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio65g26kcal2.5g4.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)40g222kcal0.4g0.4g24.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 84g288kcal8.6g58.8g1g2.9g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g1194kcal33.2g130.6g58g6.2g
Valittu annoskoko243g597kcal16.6g65.3g29g3.1g
Annoskoko puolitettuna122g299kcal8.3g32.7g14.5g1.6g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318