Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio800g320kcal30.4g51.2g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)500g2750kcal5g5g300g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g14797kcal410.2g1617.8g718.2g78.6g
Valittu annoskoko3010g7398kcal205.1g808.9g359.1g39.3g
Annoskoko puolitettuna1505g3699kcal102.6g404.5g179.6g19.7g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318