Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 47g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio86g34kcal3.3g5.5g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.1kcal0.7g1.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)54g296kcal0.5g0.5g32.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 112g384kcal11.4g78.4g1.3g3.9g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1593kcal44g174g77.4g8.4g
Valittu annoskoko324g796kcal22g87g38.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna162g398kcal11g43.5g19.4g2.1g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318