Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio11g4.3kcal0.4g0.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)6.7g37kcal0.1g0.1g4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g199kcal5.4g21.8g9.6g1g
Valittu annoskoko41g100kcal2.7g10.9g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal1.4g5.5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g246kcal6.7g26.9g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318