Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio1600g640kcal60.8g102.4g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1000g5500kcal10g10g600g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g29593kcal820.6g3235.4g1436.4g157.2g
Valittu annoskoko6020g14797kcal410.3g1617.7g718.2g78.6g
Annoskoko puolitettuna3010g7398kcal205.2g808.9g359.1g39.3g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318