Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 95g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio172g69kcal6.5g11g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen43g14kcal1.4g2.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)108g592kcal1.1g1.1g64.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.7kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 224g768kcal22.8g156.7g2.7g7.8g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g3185kcal88g348.2g154.8g16.8g
Valittu annoskoko648g1593kcal44g174.1g77.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna324g796kcal22g87.1g38.7g4.2g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318