Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio22g8.6kcal0.8g1.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.4g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)14g74kcal0.1g0.1g8.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g398kcal11g43.6g19.2g2.2g
Valittu annoskoko81g199kcal5.5g21.8g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g100kcal2.8g10.9g4.8g0.6g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318