Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 126g180kcal15.8g0.4g12.9g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio230g92kcal8.7g14.7g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen57g19kcal1.9g2.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)144g789kcal1.4g1.4g86.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.9g8.9kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 299g1024kcal30.4g209g3.6g10.4g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4247kcal117.6g464.4g206g22.4g
Valittu annoskoko864g2124kcal58.8g232.2g103g11.2g
Annoskoko puolitettuna432g1062kcal29.4g116.1g51.5g5.6g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318