Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio25g10kcal0.9g1.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)16g86kcal0.2g0.2g9.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g462kcal12.6g50.6g22.4g2.4g
Valittu annoskoko94g231kcal6.3g25.3g11.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g116kcal3.2g12.7g5.6g0.6g
Arvot/100g100g246kcal6.7g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318