Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 142g203kcal17.8g0.4g14.6g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio258g103kcal9.8g16.5g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen65g21kcal2.1g3.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)162g888kcal1.6g1.6g96.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.2g10kcal0.4g1.9g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 336g1152kcal34.2g235.1g4g11.8g
Leivinjauhe 6.5g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g4778kcal132.4g522.2g232g25.4g
Valittu annoskoko972g2389kcal66.2g261.1g116g12.7g
Annoskoko puolitettuna486g1195kcal33.1g130.6g58g6.4g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318