Vaahdota kerma kevyesti.
Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.
Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.
Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.
Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).
Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).
Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.
Päälle kelmu.
Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan
eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.
kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.
Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.
Itse en laittanut koristeita.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaaSparkly