Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tilliliha ala Tuula

Mittaa vesi suunnilleen lihapalan kokoiseen kattilaan ja pane liha kattilan pohjalle.

Veden kiehussa kerää pinnalle noussut vaahto pois.

Lisää suola, kuoritut ja halkaistut sipulit, porkkanat ja selleri sekä laakerilehti, pippurit ja tillinvarret.

Keitä kannen alla miedolla lämmömmä pari tuntia.

Nosta kypsä liha pois ja siivilöi keitinliemi ja jäähdytä se. Sulata margariini kattilassa ja lisää siihen vehnäjauhot.

Kaada keitinliemi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Mausta kastile sitruunamehulla, sokerilla, suolalla ja tillillä.

Lopuksi sekoita joukkoon kerma.

Kuutioi jäähtynyt liha kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan kulmapaisti (Hk), annos 200g1100g1320kcal231g0g44g0g
Lihaliemi, itse tehty (Itse tehty), annos 100g800g432kcal60g7.2g16.8g3.2g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g5129kcal605.8g120.6g240.8g14.2g
Valittu annoskoko2376g2564kcal302.9g60.3g120.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna1188g1282kcal151.5g30.2g60.2g3.6g
Arvot/100g100g108kcal12.7g2.5g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255450