Tilliliha ala Tuula
Mittaa vesi suunnilleen lihapalan kokoiseen kattilaan ja pane liha kattilan pohjalle.
Veden kiehussa kerää pinnalle noussut vaahto pois.
Lisää suola, kuoritut ja halkaistut sipulit, porkkanat ja selleri sekä laakerilehti, pippurit ja tillinvarret.
Keitä kannen alla miedolla lämmömmä pari tuntia.
Nosta kypsä liha pois ja siivilöi keitinliemi ja jäähdytä se. Sulata margariini kattilassa ja lisää siihen vehnäjauhot.
Kaada keitinliemi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Mausta kastile sitruunamehulla, sokerilla, suolalla ja tillillä.
Lopuksi sekoita joukkoon kerma.
Kuutioi jäähtynyt liha kastikkeen joukkoon.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa
Eweliza