Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light75g182kcal20.3g2g10.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.3g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Basilika, kuivattu 30g76kcal4.3g6.1g1.2g12.2g
Ruokaöljy keskiarvo 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1576g2812kcal111.6g267.8g135.2g48.6g
Valittu annoskoko788g1406kcal55.8g133.9g67.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna394g703kcal27.9g67g33.8g12.2g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722