Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g100g61kcal14g3g60g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Porkkanaraaste 200g200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200g320kcal16g8g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1538g2826kcal97.4g80g360.8g10.2g
Valittu annoskoko769g1413kcal48.7g40g180.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna385g706kcal24.4g20g90.2g2.6g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749