Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 290g401kcal54.4g0g20.3g0g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Valkokaali keräkaali 275g76kcal3.3g11.2g0.6g5.8g
Juuriselleri 150g47kcal1.9g6.9g0.3g4.7g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 115g35kcal1.4g5.5g0.2g2g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g1617kcal135.4g118.8g54.4g52g
Valittu annoskoko2350g809kcal67.7g59.4g27.2g26g
Annoskoko puolitettuna1175g404kcal33.9g29.7g13.6g13g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25578