Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Kantarelli 100g18kcal1.8g0.4g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1911kcal142.6g60.6g114.2g17g
Valittu annoskoko1160g956kcal71.3g30.3g57.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna580g478kcal35.7g15.2g28.6g4.3g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993