Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g125g175kcal3.8g2.5g16.3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g36g91kcal6.1g0.7g7.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2180kcal193.4g28.8g139.8g5.6g
Valittu annoskoko780g1090kcal96.7g14.4g69.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna390g545kcal48.4g7.2g35g1.4g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339