Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g75g459kcal15.8g5.2g41.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g25g2.5kcal0.4g0g0.2g21.3g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Voi 6.7g49kcal0.1g0g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g5g31kcal1.1g0.3g2.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1183g3368kcal101.2g32.6g316.6g53g
Valittu annoskoko592g1684kcal50.6g16.3g158.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna296g842kcal25.3g8.2g79.2g13.3g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597