Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g200g130kcal23.8g8.4g0.6g0g
Soijajauho rasvainen 35g163kcal12.1g8.2g8.2g4.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 20g65kcal5.8g1.4g4g6.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)20g51kcal3.3g6.8g1.2g6g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g135kcal5.4g1.4g11.6g2.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Oltermanni, perinteinen100g360kcal25g0g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2674kcal193.6g61.6g183g37.8g
Valittu annoskoko595g1337kcal96.8g30.8g91.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna298g668kcal48.4g15.4g45.8g9.5g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603