Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 447g204kcal2.2g36.6g0.9g17.9g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g130g39kcal1.3g5.2g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 351g972kcal7g10.5g98.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2979kcal69.2g105.8g238.6g35.8g
Valittu annoskoko1120g1489kcal34.6g52.9g119.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna560g745kcal17.3g26.5g59.7g9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957