Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 510g232kcal2.5g41.8g1g20.4g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g148g44kcal1.5g5.9g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1109kcal8g12g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g3399kcal79g120.8g272g40.8g
Valittu annoskoko1278g1700kcal39.5g60.4g136g20.4g
Annoskoko puolitettuna639g850kcal19.8g30.2g68g10.2g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957