Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 511g233kcal2.6g41.9g1g20.4g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g148g45kcal1.5g5.9g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 401g1111kcal8g12g112.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g3404kcal79.2g121g272.4g40.8g
Valittu annoskoko1280g1702kcal39.6g60.5g136.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna640g851kcal19.8g30.3g68.1g10.2g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957