Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 575g262kcal2.9g47.1g1.1g23g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g167g50kcal1.7g6.7g0.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 451g1250kcal9g13.5g126.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3830kcal89.2g136g306.4g46g
Valittu annoskoko1440g1915kcal44.6g68g153.2g23g
Annoskoko puolitettuna720g958kcal22.3g34g76.6g11.5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957