Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 64g29kcal0.3g5.2g0.1g2.6g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g139kcal1g1.5g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g426kcal9.8g15g34g5.2g
Valittu annoskoko160g213kcal4.9g7.5g17g2.6g
Annoskoko puolitettuna80g106kcal2.5g3.8g8.5g1.3g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957