Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 639g291kcal3.2g52.4g1.3g25.5g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g185g56kcal1.9g7.4g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 501g1388kcal10g15g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g4255kcal99g151.2g340.6g51g
Valittu annoskoko1600g2128kcal49.5g75.6g170.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna800g1064kcal24.8g37.8g85.2g12.8g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957