Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 766g349kcal3.8g62.8g1.5g30.6g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g222g67kcal2.2g8.9g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 601g1666kcal12g18g168.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5106kcal118.6g181.4g408.8g61.2g
Valittu annoskoko1920g2553kcal59.3g90.7g204.4g30.6g
Annoskoko puolitettuna960g1277kcal29.7g45.4g102.2g15.3g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957