Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 894g407kcal4.5g73.3g1.8g35.8g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g259g78kcal2.6g10.4g0.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 701g1944kcal14g21g196.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g5958kcal138.6g211.8g476.8g71.6g
Valittu annoskoko2240g2979kcal69.3g105.9g238.4g35.8g
Annoskoko puolitettuna1120g1489kcal34.7g53g119.2g17.9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957